Saturday, September 30, 2006

Jake and the Twins har nöjet att, naturligvis i samarbete med Kricken, inom kort presentera även en fotoblogg. Intresset för Krickens person har spridits snabbare än vad vi kunnat ana och det känns som det naturliga steget för att kunna konkurrera med övriga bloggar som ploppar upp och som uteslutande handlar om Kricken och hans förehavanden.

Utan att vilja göra reklam för någon annan kan ändå nämnas bloggar som Förförd och älskad av Kricken, Kricken mitt i Vietnam och Kricken mellan 1943-1967. Avgörande historiska ögonblick.

Även en begränsad försäljning av kläder och trivsamt designat köksmaterial kommer att inledas kring årsskiftet och prövas under ett par vintermånader. Planerna på ett piratradioprogram där vi följer Krickens vardag än intensivare trampar ännu vatten då vi väntar på bättre tider, och då Kricken uttryckt en viss skepsis inför projektet. ”Utan mig har ni inget att prata om, så var jäkligt aktsamma med hur ni framställer mig” utbrast han när diktafonen var avstängd i samband med ett batteribyte.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home